Termeni si conditii

Mega Wash pune la dispozitia clientilor sai servicii de Spalatorie covoare si se adreseaza clientilor persoane fizice precum si clientilor persoane juridice. Serviciul de transport precum si alte servicii suplimentare (spalare speciala, tratamente covoare, festonare / surfilare covoare, etc) sunt puse la dispozitia clientilor pe baza de programare prealabila.

Transport / Livrare MEGA WASH

Transportul este asigurat GRATUIT. Livrarea covoarelor se face telefonic, in conditiile stabilite de comun acord cu clientul sau reprezentantul clientului. Cazurile de livrare a covoarelor spalate in mai putin de 48 ore sunt considerate exceptii si sunt purtatoare de costuri suplimentare respectiv taxa de urgenta, in cuantum stabilit in functie de zona de colectare, perioada zilei, etc.
In cazul in care nu putem efectua livrarea din motive datorate clientului, in urma stabilirii telefonice in prealabil, comanda ramane a fi preluata din sediul nostru sau poate fi livrata din nou in urma achitarii unei taxe de transport de 30 lei.

Clauze Speciale / Limita De Raspundere

La receptionarea covoarelor va rugam sa le verificati! Orice reclamatie la mai mult de 24h nu este valabila! PTR SUGESTII SI RECLAMATII APELATI NR: 0722832656;
1. Covoarele date spre spalare, care nu poseda eticheta cu recomandari de intretinere ale firmei producatoare, se primesc pentru prelucrare / spalare numai pe riscul clientului.
2. In cazul in care covoarele se deterioreaza din cauza unor vicii ascunse / defectiuni provenite din insuficienta rezistenta a uzurii festonului (cusatura de pe margine) sau a altor parti componente ale covorului, Mega Wash nu raspunde pentru daunele cauzate. Covoarele se proceseaza cu acordul clientului.
3. Clientul are obligatia de a transmite detalii necesare asupra starii fizice a covoarelor ce urmeaza a fi spalate printre care enumeram: stadiul de degradare, deficiente de orice tip, existenta petelor, precum si originea acestora, alte informatii necesare procesarii corecte a covoarelor predate spre spalare.
4. Mega Wash Constanta se obliga: - sa preia si sa masoare covoarele ce urmeaza a fi spalate; masurarea covoarelor se efectueaza la hala; - sa transmita un termen de livrare al covoarelor spalate; - sa asigure clientului serviciile de spalare covoare la un standard calitativ corespunzator; - sa ia in considerare si sa inlature deficientele sesizate in scris sau verbal de catre client sau reprezentatii legali ai clientului, daca acestea sunt corect identificate; - informeaza in timp util clientul despre eventualele modificari survenite din motive neprevazute care ar putea modifica termenul de livrare al covoarelor spalate.
5. In ceea ce priveste uzura covoarelor: ambele parti recunosc in principiu un grad de uzura de 20% fata de conditia initiala a covorului preluat in vederea spalarii.
6. Covoarele din lana sau similare acestora pot suferi modificari de structura,culoare,dimensiuni, inclusiv rupere datorate vechimii sau a unor defecte de fabricatie ori finisaj necorespunzator. Acestea se vor prelucra pe riscul clientului. Clientul se poate adresa unui expert tehnic neutru.
7. In cazul covoarelor pe eticheta carora scrie “a nu se spala cu apa”,”a se spala chimic”;nu este lizibila eticheta; nu scrie in limba romana; nu au eticheta; se specifica spalarea chimica sau profesionala speciala, nu ne asumam raspunderea privind structura sau forma acestora dupa procesul de spalare din unitatea noastra.
8. In cazul deteriorarii covorului in procesul de spalare din motive tehnice, se va stabili impreuna cu clientul valoarea despagubirii, in cuantum valoric de 3 ori valoarea prestatiei ptr respectivul covor.
9. Nu ne asumam raspunderea pentru degradarea covoarelor / pilotelor cu o vechime mai mare de 10 ani.
Confidentialitate pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata privind prelucrarea datelor cu caracter personal, Mega Wash are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru / reprezentant al familiei dumneavoastra.

Termeni

Prin spalare covoare se intelege folosirea de utilaje mecanice de spalare a covoarelor pe baza de apa si detergent speciali, dedicati.
Festonare covoare Intarirea marginii unui covor cu o cusatura deasa pentru a impiedica destramarea marginii covorului.

Bon comanda : reprezinta dovada colectarii bunurilor dumneavoastra in vederea spalarii sau festonarii acestora si contine: numele si prenumele clientului, numar de telefon, data de colectare a covoarelor pentru spalat, adresa de unde se face colectarea, data de livrare, interval orar de principiu, datele de identificare ale persoanelor care executa colectare, observatii suplimentare, conditii de spalare a covoarelor;

Tansport covoare: Prin transport se intelege preluarea covoarelor de la locatia clientului (sediu, apartament, gospodarie, etc) si retur.

1. Acces aplicatie MEGA WASH

Aplicatia MEGA WASH este proprietatea S.C. NIRA PROMED SRL, , având Codul Unic de Înregistrare RO 14417122 și numărul de Ordine în Registrul Comerțului J13/595/2002. Prezentul document stabilește termenii și condițiile în care poate folosi aplicatia.

2. Acuratețea, integralitatea și actualitatea informației

Cu toate că depunem toate eforturile necesare pentru a asigura acuratețea și integralitatea informației de pe aceasta aplicatie, nu ne asumăm responsabilitatea dacă informațiile disponibile nu sunt exacte sau complete. Orice material de pe acest site este supus modificărilor, fără aviz prealabil.

3. Servicii Mega Wash

Mega Wash asigură în mod exclusiv servicii de spălătorie covoare cu colectare și livrare la domiciliu / sediu. Serviciile de spălătorie covoare se adresează personelor fizice cât și persoanelor juridice. Serviciile de spălătorie covoare sunt puse la dispoziția clienților numai pe bază de programare. Programările se pot efectua prin următoarele metode, toate având nevoie de furnizarea din partea dumneavoastră a unor date cu caracter personal:
Comandă telefonică la unul din numerele de telefon prezentate în pagina de contact
Comandă online prin formularul prezent pe pagina de contact
Comandă prin mesaj cu ajutorul aplicației messenger
Comandă prin mesaj cu ajutorul aplicației

Programările sunt onorate în ordinea primirii, în funcție de capacitatea de procesare și transport (în anumite perioade ale anului comenzile pot ajunge să fie onorate și la distanță de 7-10 zile, față de momentul plasării comenzii, indiferent prin ce metodă aceasta ar plasată).
Programarea presupune stabilirea unei zile de colectare și livrare a covoarelor spălate precum și stabilirea unui interval orar de colectare a covoarelor. Intervalele orare pot fi intre 10.00 – 18.00; ( de luni pana vineri) si 11.00 -15.00 (sambata).

4. Preluare covoare / măsurători / plata serviciilor

Covoarele se preiau la data programată și în intervalul orar transmis. Preluarea covoarelor se face pe baza unui bon de comandă tipizat, emis și tipărit de Mega Wash, bon de comandă care conține datele de identificare ale clientului, număr de telefon, adresă de colectare covoare, observații, datele de identificare ale societății noastre împreună cu datele de identificare ale delegatului societății noastre. Măsurarea covoarelor se efectuează la punctul de lucru sau la sediul societății și presupune înmulțirea lungimii cu lățimea covorului de spălat, indiferent de forma covorului (rotund, pătrat, oval).Plata serviciilor se face la livrarea covoarelor pe baza bonului de comanda, unde fiecare covor este masurat si calculat și a bonului fiscal sau a facturii (atunci când aceasta a fost solicitată).

Sursele datelor cu caracter personal

Prezenta informare se aplică datelor cu caracter personal, pe care Mega Wash le colectează de la dumneavoastră prin metodele și sursele prezentate mai jos:
Website-urile adresate consumatorilor operate de către Mega Wash : megawash.ro; facebook.com/Mega Wash Spalatorie profesionala covoare ; Site-urile/aplicațiile mobile adresate consumatorilor, operate de Mega Wash sau în numele și pe seama Mega Wash, cum ar fi aplicațiile pentru telefoane inteligente (smartphone); Mesaje e-mail, mesaje text și alte mesaje electronice. Interacțiunile prin intermediul comunicării electronice dintre dvs. și operatorii Mega Wash
Formulare de comandă Online înregistrarea pe bază de formular digital a datelor necesare plasării unei comenzi
Telefonic majoritatea datelor cu caracter personal au ca procedeu principal de colectare - metoda telefonică, atunci când se plasează comanda dumneavoastră

Datele cu caracter personal colectate

Informații personale de contact:Numele - se referă la numele și prenumele pe care se face comanda de servicii de spălătorie covoare.
Adresa - se referă la adresa de colectare și/sau livrare a covoarelor ce fac obiectul unei comenzi plasate prin oricare din metodele puse la dispoziție.
Numar de telefon - fără un număr de telefon de contact nu am avea posibilitatea de a confirma cu dumneavoastră disponibilitatea predării sau primirii covoarelor, ce fac obiectul unei comenzi plasate.
Adresa de email - în cazul în care comanda se plasează prin formularul Online/ aplicatie, pentru a putea comunica disponibilitatea unei echipe a Mega Wash.
Detalii facebook - atunci când comanda este plasată prin mesaj cu ajutorul aplicatiei facebook messenger.
Informații referitoare la computer/dispozitivul mobil Informații referitoare la sistemul informatic sau la alt dispozitiv tehnologic pe care îl utilizați pentru accesarea unuia dintre Website-urile sau aplicațiile operate de Mega Wash.
Adresa protocolului internet (IP) utilizat pentru a vă conecta computerul sau dispozitivul mobil la internet.
Tipul sistemului de operare și tipul browser-ului web.
Informații referitoare la utilizarea website-urilor/comunicărilor.
Link-urile pe care le accesați, paginile sau conținuturile pe care le vizualizați și pentru cât timp.
Informații și statistici similare cu privire la interacțiunile dvs., cum ar fi timpul de reacție al conținuturilor, erorile de descărcare sau durata vizitelor pe anumite pagini.
Informații captate prin utilizarea unor tehnologii automatizate, cum ar fi cele de tip cookie și semnalizatoare web, colectate pe baza înregistrărilor efectuate de terți în scopuri analitice și publicitare.
Date sensibile cu Caracter Personal Nu urmărim să colectăm sau să prelucrăm în alt mod date sensibile cu caracter personal în cursul desfășurării normale a activității noastre. Acolo unde devine necesară prelucrarea datelor dvs. sensibile cu caracter personal, din orice motiv, ne vom baza pe consimțământul dvs. expres pentru orice prelucrare care este voluntară (de ex., în scopuri de marketing). În timpul unei interacțiuni cu un operator Doby, poate fi necesar să prelucrăm anumite date personale sensibile (cum ar fi starea de sănătate) pentru a putea răspunde în mod corespunzător solicitării dvs.; vă vom solicita consimțământul în acest scop și refuzul de a ne furniza aceste date poate conduce la imposibilitatea de a răspunde la solicitarea dvs.

Utilizarea datelor cu caracter personal

Pentru serviciile adresate clienților.
Utilizăm Datele dvs. cu Caracter Personal în scopul serviciilor adresate clienților, inclusiv pentru a răspunde la solicitările dvs. În mod normal, aceasta necesită utilizarea anumitor informații personale de contact și informații referitoare la motivul pentru care adresați solicitarea (de ex., stadiul comenzii, probleme tehnice, întrebări/reclamații cu privire la serviciile noastre, întrebări de ordin general etc.). Pentru onorarea comenzilor utilizăm Datele dvs. cu Caracter Personal pentru prelucrarea și livrarea comenzilor dvs., pentru a vă informa cu privire la stadiul comenzii dvs, pentru a corecta adresa sau alte date necesare pentru îndeplinirea obligațiilor contractuale.

Divulgarea și securitatea datelor cu caracter personal

Datele dvs. cu Caracter Personal nu se divulgă nici unor tipuri de terțe persoane sau entități. Personalul selectat din cadrul Mega Wash li se permite accesul la și utilizarea Datelor dvs. cu Caracter Personal în numele și pe seama Mega Wash numai în legătură cu sarcinile specifice pe care acestora li s-a solicitat să le îndeplinească, în baza instrucțiunilor clare și specificate în fișa postului, și li se impune să mențină confidențialitatea și securitatea Datelor dvs. cu Caracter Personal. Mega Wash se face responsabilă de securitatea datelor dvs. Manipularea datelor cu caracter personal este în deplină conformitate cu legislația în vigoare, inclusiv cu Politica generală de confidențialitate (GDPR). Toate datele cu caracter personal în formă electronică sunt stocate în baze de date și sisteme accesibile numai persoanelor care au nevoie să dispună direct de aceste date cu caracter personal în scopurile specificate în această informare și numai în măsura în care acest lucru este necesar. Accesul la aceste date personale este protejat printr-o parolă și un firewall. Securitatea datelor personale este testată în mod regulat de Mega Wash și îmbunătățită continuu pentru protecția lor. Mega Wash a implementat măsuri tehnice şi organizatorice adecvate (atât în momentul stabilirii mijloacelor de prelucrare, cât şi în cel al prelucrării în sine) pentru a îndeplini cerințele GDPR şi a proteja drepturile persoanelor vizate, în vederea asigurării unui nivel de securitate corespunzător riscului prelucrării generat în special, în mod accidental sau ilegal, de divulgarea neautorizată sau accesul neautorizat la datele cu caracter personal.

Drepturile Dumneavoastră

 Pentru siguranta dumneavoastra, ne insusim obligatia de notificare a autoritatii de supraveghere in cazul incidentelor de securitate, in conformitate cu art. 33 al regulamentului European - GDPR. In cazurile expres prevazute de acest regulament, in functie de circumstante, ne asumam si obligatia notificarii incidentelor/riscurilor de securitate catre Clienti.

Drepturile Utilizatorului asupra datelor personale

Dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dvs. personale;
Dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa;
Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat") – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul la restrictionarea prelucrarii - puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege;
Dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim;
Dreptul la portabilitatea datelor - puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
Dreptul de a depune plangere - puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila;
Drepturi suplimentare aferente deciziilor automate - puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.
Daca sunteti nemultumit de modul de solutionare a notificarii amiabile, aveti posibilitatea sa va adresati ANSPDCP.

LEGEA APLICABILA

Toate aspectele juridice, cele legate de drepturi, si masurile reparatorii cu privire la orice act, eveniment sau incident, intreprinse in temeiul sau in legatura cu Mega Wash sau Serviciile Furnizorului vor fi guvernate si interpretate in conformitate cu legile in vigoare din Romania.

Publicitate

Astfel Mega Wash poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
Mega Wash nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe Mega Wash poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.