Despre noi

 

Megawash este o spalatorie profesionala pentru covoare din Constatanta ce va scuteste de orice timp pierdut cand vorbim despre curatenia din casa dumneavoastra. Daca v-ati saturat de timpul pierdut pentru curatarea covoarelor sau doriti sa reimprospatati mirosul locuintei dvs. noi venim cu o solutia in acest sens. Veti beneficia de experienta noasta si de profosionalismul dobandit de-a lungul anilor in spalarea, ingrijirea si curatarea covoarelor. Folosim cele mai bune si noi tehnici de tratare astfel incat covoarele dumnevoastra sa nu sufere niciun defect in urma procesului de spalare.

IMPORTANT

Colectarea covoarelor:
Pentru onorarea cat mai prompta a comenzilor, programul de ridicare a covoarelor de la domiciliul clientilor va fi de LUNI pana SAMBATA intre orele 8:00-18:00.

TRATAMENT
La Mega Wash covoarele sunt spalate si curatate asa cum este normal, adica pe tot parcursul transportului acestea nu sunt depozitate intr-o masina care sa-i mai adauge un grad de murdarie, dupa acestea sa fi aruncate printr-un depozit o perioada lunga de timp, pana cand cineva isi reaminteste ca acestea ar trebui spalate, nu sunt spalate intr-un mod conventional cu un furtun de apa si o perie si dupa aceasta atarnate de o bara pentru a se umple de praf. Nu, noi ne dorim ca dupa ce v-am returnat covoarele acestea sa nu fie o sursa de infectie pentru dvs. si copii dvs. ,ci vrem sa va bucurati de covoare curate, igienizate si reimprospatate, care nu au fost spalate cu nicio solutie nociva sanatatii dvs.. In procesul de spalare noi folosim solutii speciale petru textile ce pastreaza culorile covorului, iar tratamentul aplicat improspateaza tesatura astfel incat acestea vor avea un miros proaspat si placut. Solutile folosite va vor scapa de orice tip de pete: cafea, ciocolata, cerneala, pete de vin, etc.

ANIMALE
Pentru covoarele ce apartin iubitorilor de animale de casa (caini ,pisici etc.) si care au capatat mirusuri de urina sau au retinut par avem o veste buna: cu ajutorul tratamentului de neutralizare acestea pot scapa de mirosul de urina si in urma spalarii acestea vor scapa de tot parul de animale.

USCAREA SE FACE IN DOUA FAZE:
1. Dupa limpezirea covorului acesta este centrifugat (1500 rot/minut), process prin care covorul ramane doar 5% umed,
2. Covorul este apoi introdus pe suporti speciali intr-un uscator incalzit, astfel ca a doua zi acesta este gata de livrare.
Procesul de centrifugare fixeaza culorile. Circulatia continua a aerului pe toate fetele covorului este asigurata de distanta suficienta intre covoare (40-60cm). Uscarea se face intr-un loc ventilat la peste 40 de grade C pentru o ascarea cat mai corecta si rapida a covoarelor.